Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Херсонщина: зведений бюджет отримав 5,7 мільярдів гривень податків

, опубліковано 02 вересня 2020 о 08:23

Протягом січня - cерпня 2020 року платники податків Херсонщини спрямували до бюджетів усіх рівнів 5675 млн гривень, це на 177 млн гривень більше минулорічного показника. Таку оперативну інформацію повідомили спеціалісти управління податкового моніторингу Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

До державного бюджету бізнесмени нашої області перерахували 2390 млн гривень або 42 відсотки від загальних надходжень податків та зборів.  Надходження місцевих бюджетів Херсонщини зросли на 140 млн гривень   порівняно з аналогічним періодом минулого року та склали 3285 млн гривень.

Також суб’єкти господарювання різних форм власності на 103 млн гривень збільшили сплату єдиного соціального внеску та спрямували 2767 млн гривень ЄСВ на казначейські рахунки області.

Завдяки платникам податків нашої області, які своєчасно виконують свій конституційний обов’язок та сплачують кошти до бюджетів усіх рівнів, податкова служба стабільно наповнює державну та місцеві скарбниці, забезпечує коштами зобов’язання держави щодо пенсійних та інших соціальних виплат.