Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До місцевого бюджету Верхньорогачицького району надійшло понад 40 мільйонів гривень податкових платежів

, опубліковано 30 листопада 2020 о 08:29

Як повідомили у Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, за десять місяців поточного року місцевий бюджет Верхньорогачицького району отримав 40,5 млн гривень податків і зборів. Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження зросли майже на 3 млн гривень або на 8 відсотків.

Основну питому вагу у розрізі платежів забезпечують надходження зі сплати податку на доходи фізичних осіб та плати за землю. Протягом січня-жовтня 2020 року до місцевої скарбниці надійшло 18 млн гривень податку на доходи фізичних осіб. Ця сума перевищує відповідний показник 2019 року  на 1,4 млн гривень.

Друге місце у показниках надходжень посідає плата за землю – землевласники та землекористувачі сплатили 14 млн гривень з приростом   1,2 млн гривень.

Єдиного податку у цьому році платники Верхньорогачицького району перерахували 7,5  млн гривень.

У податковій інспекції зазначають, що позитивної динаміки загальної сплати податків і зборів до місцевого бюджету досягнуто завдяки злагодженій роботі органів державної податкової служби та місцевого самоврядування, якісному адмініструванню податків, а також сумлінному ставленню платників Верхньорогачицького району до сплати податкових зобов’язань.