Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Бізнес Херсонщини сплатив до бюджету 1487 мільйонів гривень

, опубліковано 02 березня 2021 о 13:04

За оперативними даними Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі протягом січня - лютого 2021 року від бізнесу Херсонщини та громадян до зведеного бюджету надійшло 1487 млн гривень податків і зборів. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження зросли на 15,3 відсотка або  197,7 млн гривень.

Від зазначеної суми 653,7 млн гривень надійшло до державної казни. Місцеві бюджети херсонського краю отримали 833,3 млн гривень, що на 57,1 млн гривень більше фактичних надходжень січня - лютого 2020 року.

Також бізнесмени - роботодавці за два місяці з початку року спрямували на казначейські рахунки області 753,6 млн гривень єдиного соціального внеску, а це на 11,8 відсотка або 79,6 млн гривень більше відповідного показника 2020 року.

Таких результатів вдалося досягти завдяки спільній і злагодженій роботі податкового відомства та суб’єктів господарювання Херсонщини, а також покращення податкової дисципліни та запровадження податковою службою нових електронних сервісів для платників податків.

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook: https://www.facebook.com/TaxUkraine/ та на телеграм-канал ДПС https://t.me/tax_gov_ua.