Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про організацію роботи по упередженню та викриванню корупційних правопорушень серед працівників податкової служби

, опубліковано 07 липня 2020 о 13:05

В Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі діє спеціальний відділ з питань запобігання та виявлення корупції, діяльність якого полягає в організації роботи по упередженню та викриванню корупційних правопорушень серед працівників податкової служби.

В своєї діяльності відділ спирається на повідомлення викривачів корупційних правопорушень з боку посадових осіб органів Державної податкової служби, якими в розумінні Закону України «Про запобігання корупції» можуть бути особи, що володіють достовірною інформацією про корупційні правопорушення та готові надати її для подальшого опрацювання уповноваженим працівникам з питань запобігання корупції.

Така інформація може бути передана у письмову, усному, електронному вигляді.

Приймаються до розгляду і анонімні повідомлення, якщо наведена у ньому інформація стосується конкретної особи, містить фактичні дані, які можуть бути перевірені.

Інформація приймається заступником начальника відділу з питань запобігання  та  виявлення  корупції Пасічним Володимиром Анатолійовичем,  за  тел.  (0552)  42 – 76 – 80,  або  по  електронній  пошті  п/с – kherson.vzvk@tax.gov.ua, kherson.vp@tax.gov.ua, або під час особистого прийому громадян у любий зручний для них час з 9 до 18 години за адресом: м. Херсон, проспект Ушакова, 75, каб. 316.

Інформація, яка повідомляється викривачами вважається конфіденційною. Відомості про викривача не підлягають розголошенню.

За результатами перевірки повідомлень, відділ з питань запобігання та виявлення корупції інформує викривачів про підтвердження або не підтвердження наданих фактів, подальші вжиті заходи, спрямовані на припинення корупційних правопорушень та притягнення винних посадових осіб до відповідальності, передачу матеріалів до правоохоронних органів.