Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці та бізнесмени обговорили своєчасність сплати податків

, опубліковано 25 червня 2021 о 08:55

Від стабільної роботи суб’єктів господарювання різних галузей та форм власності залежить фінансова спроможність громад, адже чим потужніші підприємства, тим більше вони сплачують податків. Аби надати інформаційно-консультаційну допомогу та забезпечити вчасне надходження платежів до бюджету податківці проводять зустрічі з керівниками підприємств.

Цього разу робочу зустріч з керівником фірми, яка займається переробленням сільськогосподарської продукції, провела заступниця начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Наталія Невдах.

Під час заходу мова йшла про своєчасність сплати податкових зобов’язань, єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування, порядок погашення податкової заборгованості, внесення до податкової застави, продаж майна, що перебуває в податковій заставі, розстрочення грошових зобов’язань платників податків тощо.

Варто відзначити, що більшість очільників фірм проявляють громадську свідомість і навіть в умовах зниження економічної активності через обмеження, запроваджені у зв’язку із пандемією коронавірусу, своєчасно вносять належні платежі до бюджету, а не створюють податковий борг.

Зустріч відбувалася у форматі конструктивного діалогу, який сприяє створенню належних умов для ведення бізнесу та налагодженню конструктивної комунікації між податковим відомством та платниками податків.

Податкова служба області завжди відкрита до діалогу, зацікавлена в оперативному розв’язанні нагальних питань на податкову тематику та готова надавати консультативну допомогу всім суб’єктам господарювання й громадянам, аби вони вчасно та у повному обсязі сплачували податки до бюджету.

 

Підпишіться на сторінку Державної податкової служби України у Facebook! Тільки тут найактуальніші податкові новини!