Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Влада та бізнес – діалог заради розвитку громади

, опубліковано 25 червня 2021 о 14:54

Такою була тема конференції, ініційованої та організованої громадською організацією «Підприємці Херсонщини «Власна справа». На заході були присутні представники бізнесу, органів виконавчої влади та громадськості.

Від Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі участь у заході брали заступниця начальника відомства Наталія Невдах та заступник начальника управління - начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску, розгляду звернень платників податків управління податкового адміністрування фізичних осіб Олексій Юсов.

Під час заходу відбулася цікава дискусія з питань встановлення ставок місцевих податків і зборів, фіскалізації малого бізнесу, врегулювання діяльності ринків і боротьби зі стихійною торгівлею у місті, обговорення проєкту рішення про встановлення порядку отримання паспорту прив’язки тимчасової споруди тощо.

Такий діалог необхідний як для посадовців, так і для платників податків. Ключовою позицією податкової служби є транспарентність, створення рівних умов для ведення бізнесу, відвертий діалог та співпраця з кожним платником податків. Також відповідно до ст. 24 Конституції України громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом.

Фахівці відомства завжди готові надати консультативну допомогу на податкову тематику всім суб’єктам господарювання й громадянам, аби вони вчасно та у повному обсязі сплачували податки до бюджету. Подібні заходи є дієвим способом для оперативного розв’язання проблемних питань суб’єктів господарювання.

Варто зазначити, що зустріч відбувалася в атмосфері розуміння та зацікавленості сторін, які сприяють налагодженню конструктивної комунікації між податковим відомством та платниками податків.

 

Підпишіться на сторінку Державної податкової служби України у Facebook! Тільки тут найактуальніші податкові новини!