Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Поновили роботу ЦОП Білозерської та Херсонської ДПІ

опубліковано 21 листопада 2023 о 12:32

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі повідомляє про відновлення роботи в умовах дії правового режиму воєнного стану Центрів обслуговування платників Білозерської та Херсонської ДПІ.

У ЦОП надаються послуги щодо видачі податкового номера, відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків (довідка про доходи), реєстрації РРО/ПРРО, КОРО та РК. 

Окрім цього, фахівці ЦОП надають інформаційну підтримку з питань практичного застосування норм податкового та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на ДПС.

Увага! Обидва Центри обслуговування платників приймають відвідувачів у приміщенні Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. Режим роботи ЦОП: з понеділка по п’ятницю з 08:00 до 15:00, телефон для довідок: 095 322 84 12, 095 513 22 07.

Поряд з цим, рекомендуємо суб’єктам господарювання та громадянам користуватися сервісом ДПС «Електронний кабінет» або мобільним застосунком «Моя податкова». Це найзручніші форми пошуку необхідної податкової інформації.

Більше інформації можна отримати на субсайті «Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі» (https://kherson.tax.gov.ua) або на сторінці відомства у соціальній мережі Fasebook (https://www.facebook.com/tax.kherson.crimea.sevastopol).