Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Задекларували доходи – сплатіть податки не пізніше 30 липня

, опубліковано 23 червня 2021 о 08:29

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що громадянин, який задекларував доходи, отримані торік, зобов’язаний самостійно до 1 серпня року, що настає за звітним, сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену в поданій ним податковій декларації про майновий стан і доходи (далі – Декларація).

Таким чином, самостійно нараховані громадянином у Декларації за 2020 рік зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб та військового збору необхідно сплатити не пізніше 30 липня поточного року.

Варто додати, що сума, яка має бути повернена платнику, зараховується на його банківський рахунок, відкритий у будь – якому комерційному банку, або надсилається поштовим переказом на адресу, зазначену у Декларації, протягом 60-ти календарних днів після надходження такої податкової Декларації (п. 179.8 ст. 179 Податкового кодексу України).

 

         Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook: https://www.facebook.com/TaxUkraine/ та телеграм-канал ДПС https://t.me/tax_gov_ua.