Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Новокаховські податківці надають інформаційну підтримку платникам

, опубліковано 07 лютого 2022 о 16:36

До Новокаховської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі щодня звертаються платники податків, щоб отримати роз'яснення та практичну допомогу.

Наразі громадяни цікавляться переважно питаннями декларування доходів, одержаних у 2021 році. Фахівці податкової служби під час надання відповідних роз'яснень, зокрема, повідомляють платникам про нову форму річної податкової декларації про майновий стан та доходи за 2021 рік, пояснюють, що подати декларацію можна як у паперовому вигляді, так і через Електронний кабінет за допомогою електронного сервісу «Декларація про майновий стан і доходи» на офіційному вебпорталі ДПС. Ті, хто досі не мав особистого Електронного кабінету, мають можливість створити його разом зі спеціалістами та отримати інструкції щодо користування.

У спілкуванні з фізичними особами-підприємцями, що працюють на спрощеній системі оподаткування, працівники ДПІ зосереджують увагу на обов’язковому застосуванні РРО та/або ПРРО, допомагають встановити на ґаджет ПРРО та зареєструвати його в Електронному кабінеті.

Наприкінці зустрічей податківці вручають відвідувачам інформаційні матеріали з роз'ясненнями щодо застосування РРО/ПРРО, щорічного декларування та одноразового (спеціального) добровільного декларування доходів.

Спілкуйтеся з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».