Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Нижньосірогозькі податківці продовжують роз'яснювальну роботу з легалізації праці та застосування РРО/ПРРО

, опубліковано 09 лютого 2022 о 17:04

У Нижніх Сірогозах триває інформаційно-роз'яснювальна робота з представниками місцевого бізнесу. Під час рейдів фахівці Нижньосірогозької ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі у складі робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення інформують підприємців – платників єдиного податку другої − четвертої груп про необхідність застосування під час готівкових/безготівкових розрахунків РРО та/або ПРРО, детально пояснюють алгоритм завантаження програмного РРО, здійснення реєстрації та використання в роботі.

Тим ФОП, які за документами перебувають на першій групі спрощеної системи оподаткування, але не відповідають визначеним критеріям, рекомендують обрати іншу групу спрощеної системи оподаткування і теж використовувати реєстратори розрахункових операцій.

Крім того, податківці нагадують, що з 1 січня стартувала кампанія декларування доходів, одержаних протягом 2021 року, пояснюють, які доходи підлягають обов’язковому декларуванню, а також акцентують увагу на можливості подати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію.

Спілкуйтеся з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».