Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відомий спортсмен із Генічеська підтримав деклараційну кампанію 2022

, опубліковано 14 лютого 2022 о 17:08

Цьогорічну деклараційну кампанію підтримав відомий спортсмен із Генічеська Віктор Межевікін − майстер спорту міжнародного класу зі станової тяги, володар абсолютного рекорду України в дисципліні ДЮЖИНА DEADLIFT, багатократний переможець всеукраїнських та міжнародних турнірів, чемпіонатів та кубків України, срібний призер чемпіонату Європи з пауерліфтингу.

Днями він завітав до податкової інспекції, де виконав свій конституційний обов’язок – подав декларацію про свої минулорічні доходи, а також закликав співвітчизників долучитися до кампанії декларування.

Під час розмови зі спортсменом очільниця Генічеської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі Тетяна Богодух наголосила на важливості декларування громадянами доходів та своєчасної сплати задекларованих податків. Адже військовий збір, який справляється з таких доходів, спрямовується на зміцнення обороноздатності країни, а податок на доходи фізичних осіб наповнює місцевий бюджет та є джерелом фінансування соціальних і побутових потреб громади.

Наприкінці зустрічі Тетяна Богодух подякувала спортсменові за сумлінність, побажала подальших спортивних успіхів та перемог.

 

Спілкуйтеся з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».