Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Херсонці задекларували понад 1,5 мільйона гривень іноземних доходів

, опубліковано 17 лютого 2022 о 16:30

На сьогодні 4 херсонці задекларували вже понад 1,5 млн гривень іноземних доходів. Про це повідомили спеціалісти управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Зокрема, в деклараціях про майновий стан і доходи ці громадяни самостійно визначили до сплати майже 242 тис. гривень податку на доходи фізичних осіб та 23 тис. гривень військового збору.

Зазначені прибутки декларанти отримували в Англії, США, Канаді, Російській Федерації.

Спеціалісти Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадують, що подати декларацію про майновий стан і доходи повинні громадяни, які протягом 2021 року отримували:

доходи не від податкових агентів, тобто, від інших громадян, які не зареєстровані як самозайняті особи (не є підприємцями або особами, які провадять незалежну професійну діяльність) – це доходи від надання в оренду власного рухомого або нерухомого майна, продажу власного майна, тощо;

спадщину чи подарунки від осіб, які не є членами сім’ї першого та другого ступенів споріднення;

доходи, які не підлягали оподаткуванню при виплаті, але які не звільнені від оподаткування;

іноземні доходи;

в інших випадках, передбачених законодавством.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в інтернет-просторі: https://kherson.tax.gov.ua, https://www.facebook.com/tax.kherson.crimea.sevastopol, https://www.youtube.com/channel/UCl_DYRBwDo1bmt_7Guq9wxg?view_as=subscriber.