Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Херсонці сплатили майже 4 мільярди гривень ЄСВ

, опубліковано 14 грудня 2020 о 09:26

Підприємства та підприємці Херсонщини у січні-листопаді п. р. сплатили до бюджету 3960 млн гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. У порівнянні з таким же періодом минулого року надходження ЄСВ зросли на 7 відсотків або на 276 млн гривень. Інформацію повідомили спеціалісти управління податкового адміністрування Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Найбільш активно ЄСВ сплачували роботодавці та підприємці, які перебувають на обліку в Херсонській ДПІ, платники спрямували на соціальні видатки 1982 млн гривень. Суб’єкти господарювання Каховської ДПІ перерахували 290 млн гривень ЄСВ, Новокаховської ДПІ - 255 млн гривень, Білозерської ДПІ - 195 млн гривень, Генічеської ДПІ - 152 млн гривень єдиного внеску.

Нагадаємо: єдиний внесок автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування відповідно до визначених пропорцій та перераховується за призначенням - на рахунки, відкриті в держказначействі на ім’я фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування.