Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці перевіряли перевізників

, опубліковано 07 травня 2021 о 08:52

Днями фахівці Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі спільно з працівниками Південного міжрегіонального управління Укртрансбезпеки провели рейд щодо легалізації трудових відносин, законності провадження підприємницької діяльності, наявності дозвільних документів на право пасажирських перевезень, безпеки на транспорті та контролю за дотриманням ліцензійних умов.

Під час заходу інспектори провели роз’яснювальну роботу з перевізниками щодо легалізації трудових відносин, виплати офіційної заробітної плати, утримання та сплати податкових зобов’язань і внесків, а також забезпечення соціальних гарантій працівникам, які здійснюють транспортні перевезення.

За результатами рейду складено 4 матеріали щодо встановлених порушень.

Створення рівних умов ведення підприємницької діяльності на Херсонщині є пріоритетним напрямком роботи Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. Тож діяльність відомства й надалі спрямовуватиметься на детінізацію економіки, протидію нелегальній діяльності осіб, які не мають офіційного статусу підприємця або виплачують найманим працівникам заробітну плату на рівні, нижчому від показників середньогалузевої заробітної плати.

 Підписуйтеся на офіційні сторінки ДПС України та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в соціальних мережах. З нами ви завжди будете в курсі актуальних новин податкового законодавства.