Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Від платників податків Херсонщини бюджет отримав 4,7 млрд гривень

, опубліковано 01 липня 2021 о 17:01

За оперативними даними Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі протягом січня – червня 2021 року від бізнесу Херсонщини та громадян до зведеного бюджету надійшло 4,7 млрд гривень податків і зборів. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження зросли на 22 відсотки або 0,9 млрд гривень.

Від зазначеної суми 2,06 млрд гривень надійшло до державної казни. Місцеві бюджети Херсонщини отримали 2,66 млрд гривень, що на 0,4 млрд гривень більше фактичних надходжень січня – червня 2020 року.

Також упродовж першого півріччя 2021 року роботодавці та бізнесмени спрямували на казначейські рахунки області 2,6 млрд гривень єдиного соціального внеску, а це на 23,6 відсотка або 0,5 млрд гривень більше відповідного показника 2020 року.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі дякує платникам податків регіону за активну громадянську позицію та сумлінне наповнення бюджетів усіх рівнів.

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook: https://www.facebook.com/TaxUkraine/ та на телеграм-канал ДПС https://t.me/tax_gov_ua.