Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сумлінні роботодавці Херсонщини сплатили 3,4 мільярда гривень ЄСВ

, опубліковано 08 вересня 2021 о 10:45

За січень – серпень 2021 року страхувальники Херсонщини перерахували на пенсійні та соціальні потреби 3412,4 млн гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим, приріст цьогорічних надходжень ЄСВ до січня – серпня 2020 року складає майже 646  млн гривень або 23%.

Головне управляння ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що саме єдиний внесок на загальнообов'язкове державне соціальне страхування є джерелом пенсійних та інших соціальних виплат.

Мінімальний страховий внесок визначається за ставкою 22% від мінімальної заробітної плати та у 2021 році становить 1320 гривень (6000 гривень Х 22%).

Ознайомитися з новаціями в адмініструванні та сплаті податків, зборів, єдиного внеску можуть всі охочі на сайті Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі (https://kherson.tax.gov.ua) та офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook (https://www.facebook.com/tax.kherson.crimea.sevastopol).