Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Страхувальники Херсонщини наростили сплату ЄСВ майже на 68,3 мільйона гривень

, опубліковано 10 лютого 2022 о 13:00

Протягом січня цього року роботодавці Херсонщини перерахували до соціальних фондів майже 417,4 млн гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим, цьогорічні надходження єдиного соціального внеску майже на 68,3 млн гривень перевищили відповідний показник попереднього року.

Своєчасна та в повному обсязі сплата єдиного внеску до соціальних фондів сприяє дотриманню державними інституціями соціальних гарантій, зокрема у вигляді пенсійних виплат, допомоги на випадок безробіття, тимчасової втрати працездатності та нещасних випадків.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що наразі тривають кампанії декларування доходів громадян, отриманих торік, та одноразового (спеціального) добровільного декларування. З детальною інформацією щодо їх перебігу й особливостей подання декларацій можна ознайомитися на субсайті відомства (https://kherson.tax.gov.ua/) та сторінці в соціальній мережі Фейсбук (https://www.facebook.com/tax.kherson.crimea.sevastopol).