Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У січні херсонці сплатили 27,7 мільйона гривень військового збору

, опубліковано 14 лютого 2022 о 11:15

За перший місяць цього року платники податків Херсонщини перерахували до державного бюджету 27,7 млн гривень військового збору з приростом до минулорічних надходжень – майже 4,4 млн гривень. Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим місцевим засобам масової інформації.

Позитивної динаміки надходжень цього збору досягнуто завдяки проведенню інформаційно-роз’яснювальної роботи з роботодавцями, потенційними та реальними найманими працівниками, рейдів робочих груп з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення, а також обстеження місць провадження діяльності суб’єктів господарювання.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі висловлює подяку сумлінним роботодавцям регіону, які дотримуються вимог трудового й податкового законодавства, збільшують розмір заробітної плати найманих працівників, вчасно й у повному обсязі сплачують до державного бюджету військовий збір.

 

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».