Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Херсонщина: фахівці податкового відомства надали 335 електронних довірчих послуг

, опубліковано 20 березня 2024 о 11:33

З початку 2024 року фахівці сектору реєстрації користувачів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі надали платникам податків 335 електронних довірчих послуг.

Зокрема, представники юридичних осіб отримали 54 електронних цифрових підписи для керівників організацій, 2 – для бухгалтерів та 16 – електронних аналогів печаток. Також КЕП згенеровано для 135 громадян і 128 посадових осіб органів виконавчої влади.

Окрім цього, податківці за заявами платників податків скасували 70 сертифікатів електронного цифрового підпису та надали 90 консультацій щодо підготовки відповідних документів для отримання КЕП.

Нагадаємо, що за допомогою сервісу повторного формування сертифікатів за електронним запитом кожен користувач має змогу самостійно, у режимі 24/7, а головне – дистанційно, протягом 2 – 3 хвилин отримати новий сертифікат, який матиме строк чинності до 2 років.

Довідкову інформацію з питань отримання електронних довірчих послуг херсонці можуть отримати за телефоном 095 010 46 35.