Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Останні новини від Національного агентства з питань запобігання корупції

, опубліковано 26 січня 2021 о 08:49

Сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополь нагадує, що відповідно до п.1. ст. 45 Закону України від 24.10.2014 №1700-VII  «Про запобігання корупції», з 01 січня 2021 року по 31 березня 2021 року триває кампанія декларування та повідомляє останні новини від Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК).

Для забезпечення комфортних умов для подання декларацій у грудні 2020 року НАЗК впровадило модернізований Реєстр декларацій. Серед оновлень  - можливість використовувати для входу до Реєстру декілька кваліфікованих електронних підписів та функція, завдяки якій можна швидко змінити електронну скриньку для авторизації, натиснувши кнопку «Я змінив поштову скриньку».

Також, аналізуючи звернення користувачів, фахівці НАЗК надали рекомендації щодо вирішення деяких питань, які виникають при заповненні декларацій, пов’язаних з роботою браузера, а саме застосовування таких комбінацій на клавіатурі: 

  • комбінація клавіш Ctrl+F5 – перед повторним входом у реєстр, якщо вам не вдалось з’єднатися з сервером (спробуйте знову); 
  • комбінація клавіш «Ctrl» «-» – якщо на вашій сторінці відсутнє поле «Перейти на сторінку накладання кваліфікованого електронного підпису». Це зменшить масштаб сторінки браузера;  
  • комбінація клавіш Ctrl+Р – якщо вам потрібно роздрукувати поданий документ. Після натискання клавіш, натисніть кнопку “Друк” у спливаючому вікні. 

Отримати роз’яснення щодо заповнення декларації можна звернувшись до сектору з питань запобігання корупції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополь за телефоном (0552)427680 (IP1680).