Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Діяльність сектору з питань запобігання та виявлення корупції

, опубліковано 11 травня 2021 о 11:15

Діяльність  сектору  з  питань  запобігання  та  виявлення  корупції  ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі полягає в організації роботи з упередження та викриття корупційних та пов’язаних з корупцією  правопорушень серед працівників податкової служби. Запорукою в мінімізації причин їх виникнення є роз’яснювальна робота із запобігання, виявлення та протидії корупції.

Так, наприклад, протягом 1 кварталу поточного року сектором організовано  проведення 83 планових та позапланових заходів з вивчення Закону України від 14 жовтня 2014 року №1700‑VII «Про запобігання корупції» (зі змінами) та Правил етичної поведінки в органах Державної податкової служби, затверджених наказом ДПС України від 02.09.2019 №52 (зі змінами).

Також, за цей період, 43 працівникам ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі надано методичну та консультативну допомогу.

Нагадуємо, що якщо ви володієте інформацією про можливі корупційні правопорушення, здійсненні працівниками ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, ви можете повідомити про них сектору з питань запобігання та виявлення корупції за телефоном 0552-427680 або надіслати інформацію електронною поштою на поштові скриньки kherson.vzvk@tax.gov.ua та kherson.vp@tax.gov.ua.