Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Нижньосірогозьких підприємців тероризують аферисти

, опубліковано 20 січня 2022 о 16:15

За інформацією, наданою представниками Нижньосірогозької територіальної громади, невідома особа телефонує місцевим бізнесменам, користуючись номерами 050-043-21-29 або 095-544-86-101, та пропонує допомогу у вирішенні проблемних питань при проведенні перевірок Державною податковою службою.

Зокрема, просить позичити певну суму коштів або збирає кошти «для передачі їх у Херсон». На зазначені цілі платникам податків пропонується перераховувати кошти в розмірі від 10 до 20 тисяч гривень на банківську картку 5168 7450 1699 4383, отримувач Бутенко Наталія.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі висловлює подяку платникам податків Нижньосірогозької територіальної громади за небайдужість та відповідальне ставлення до дотримання законодавства.

Звертаємо увагу громадян на неможливість та неприйнятність ситуацій вимагання неправомірної вигоди працівниками ДПС. Закликаємо бути уважними, не піддаватись на провокації шахраїв та не перераховувати кошти шахраям!

При отриманні подібних пропозицій, звертайтесь із заявами до підрозділів Національної поліції.

Про можливі корупційні правопорушення, здійснені працівниками Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, повідомляйте сектор з питань запобігання та виявлення корупції за телефоном (0552) 42-76-99 або надсилайте на електронні поштові скриньки: kherson.vzvk@tax.gov.ua та kherson.vp@tax.gov.ua.