Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зловмисники знову намагаються ошукати бізнесменів Херсонщини

, опубліковано 26 січня 2022 о 15:15

Кілька днів поспіль зловмисники намагаються ввести в оману суб’єктів господарювання Херсонщини.

Цього разу про отримання дзвінків від пройдисвітів розповіли бізнесмени Великоолександрівської територіальної громади. Аферисти діють за старою схемою: невідома особа жіночої статі, яка представляється начальником Великоолександрівської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, телефонує бізнесменам громади, користуючись номером 050-572-58-53 та пропонує розв’язати проблеми, пов`язані з проведенням перевірок працівниками податкової служби, або ж просить позичити певну суму коштів. На зазначені цілі пропонує перерахувати 10 тисяч гривень.

Будьте обачливими, не йдіть на контакт з шахраями, не перераховуйте їм кошти, про такі пропозиції повідомляйте підрозділи Національної поліції.

Про корупційні правопорушення, здійснені працівниками Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, повідомляйте за номером телефону (0552) 42-76-99 або на електронні поштові скриньки kherson.vzvk@tax.gov.ua, kherson.vp@tax.gov.ua.