Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкові шахраї орудують на території Голопристанської громади

, опубліковано 31 січня 2022 о 16:00

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі звертає увагу на поширені випадки тиску аферистів на представників бізнесу з метою незаконного отримання грошових коштів.

За інформацією платників податків Голопристанської територіальної громади, невідома особа жіночої статі, представляючись начальником Голопристанської ДПІ, телефонує бізнесменам громади з номеру 099-473-51-46 та пропонує оплатити 15 000 грн задля уникнення податкових перевірок.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі звертає увагу платників податків, що Голопристанська ДПІ, як і інші ДПІ області, здійснює виключно сервісне обслуговування платників податків. 

Діяльність Державних податкових інспекцій податкового відомства не містить функцій та процедур, пов’язаних з організацією та проведенням перевірок платників податків.

Вчергове звертаємо увагу на неможливість та неприйнятність ситуацій вимагання неправомірної вигоди працівниками ДПС. Закликаємо бути уважними, в жодному разі не піддаватись на провокації шахраїв та не перераховувати кошти невідомим особам! У разі отримання подібних пропозицій просимо звертатися із заявами до підрозділів Національної поліції.

Нагадуємо номер телефону – (0552) 42 76 99 та адреси електронних поштових скриньок: kherson.vzvk@tax.gov.ua і kherson.vp@tax.gov.ua, за допомогою яких ви завжди можете повідомити про відомі вам корупційні правопорушення, здійснені працівниками ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.