Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС України затверджено Антикорупційну програму

опубліковано 17 квітня 2023 о 16:51

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує, що наказом Державної податкової служби України від 10 квітня 2023 року № 221 затверджено Антикорупційну програму Державної податкової служби України на 2023 – 2025 роки (далі – Антикорупційна програма).

ДПС декларує повну відмову і суспільну нетерпимість до корупції у будь-яких її проявах, утвердження культури доброчесності та поваги до верховенства права.

Тож Антикорупційна програма є комплексом заходів щодо запобігання, виявлення та протидії корупції в Державній податковій службі України, забезпечення дотримання працівниками ДПС вимог антикорупційного законодавства, створення додаткових запобіжників вчиненню корупційних правопорушень та правопорушень, пов’язаних із корупцією, працівниками ДПС.

Спрямована вона на підтримку антикорупційної стратегії держави, впровадження механізмів прозорості, доброчесності, зниження корупційних ризиків у діяльності ДПС та підвищення рівня довіри суспільства, удосконалення надалі системи запобігання і протидії корупції в ДПС, забезпечення злагодженості і системності антикорупційної діяльності структурних підрозділів та територіальних органів ДПС.

 

Додаткові матеріали:

Антикорупційна програма Державної податкової служби України на 2023 – 2025 роки.

Реєстр ризиків.