Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Питання, яке порушено запитувачем у запиті на отримання публічної інформації, за період з 01.01.2024 по 29.02.2024

опубліковано 07 березня 2024 о 14:46

Щодо реквізитів рахунків державного та місцевого бюджетів Херсонської області

Інформація щодо актуальних реквізитів бюджетних рахунків для сплати платежів до бюджетів усіх рівнів станом на 01.01.2024 розміщена на субсайті Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі вебпорталу ДПС України за посиланням https://kherson.tax.gov.ua/rahunki-dlya-splati-platejiv/.

1. Реквізити рахунків для сплати податків, зборів та платежів до державного та місцевих бюджетів по Херсонській області.

2. Реквізити рахунків для сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування по Херсонській області.

3. Реквізити рахунків для обліку доходів місцевого бюджету АР Крим.

4. Реквізити рахунків для обліку доходів місцевого бюджету м. Севастополь.

5. Реквізити рахунків для обліку податку на доходи фізичних осіб з грошового забезпечення, грошових винагород та інших виплат, одержаних військовослужбовцями, поліцейськими та особами рядового і начальницького складу, що сплачується податковими агентами.

 

Відповідно до ст.19 Закону України від 13 січня 2011 року № 2939-VI «Про доступ до публічної інформації» запит на інформацію - це прохання особи до розпорядника інформації надати публічну інформацію, що знаходиться у його володінні.

Запит на отримання публічної інформації може бути подано в робочий час згідно з правилами внутрішнього трудового розпорядку:

на поштову адресу: просп. Незалежності (просп. Ушакова), 75, м. Херсон, 73022;

на електронну адресу: kherson.publicinfo@tax.gov.ua;

за телефоном: (095) 322-84-12.

Графік роботи Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі з понеділка по п’ятницю з 08 год. 00 хв. до 15 год. 00 хв.