Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звіт про роботу із запитами на отримання публічної інформації, які надійшли до Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі станом на 01.06.2021

опубліковано 03 червня 2021 о 08:22

Протягом січня - травня 2021 року до Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі надійшло 61 запит на отримання публічної інформації. З них: 29 запити отримано поштою, 12 - електронною поштою, 20 - нарочно.

Проведений аналіз статусу запитувачів свідчить, що до Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі надійшло 45 запитів від фізичних осіб, 7 - від юридичних осіб, 4 - від представників ЗМІ, 5 – від громадських об’єднань громадян.

Запитувачі, зокрема, зверталися з проханням надати копії документів про нарахування податків, інформацію щодо проведення перевірок різних категорій платників податків, стан сплати та списання ЄСВ, податкового боргу, організаційну структуру та положення відомства, статистичну інформацію щодо кількості фізичних осіб - підприємців та сплати ними єдиного податку, надходжень податків і зборів, іншу податкову інформацію.

За результатами опрацювання запитів на публічну інформацію:

  • 59 - задоволено, з наданням інформації або відкритої інформації;
  • 0 - відмовлено;
  • 0 - надіслано належному розпоряднику інформації;
  • 0 - не відповідали вимогам ст. 1 Закону України від 13 січня
    2011 року № 2939-VI  "Про доступ до публічної інформації" про що запитувачам надані відповідні роз’яснення;
  • 0 - термін подовжено;
  • 2 - станом на 01.06.2021 знаходяться на виконанні.

Для покращення інформаційного обміну з платниками податків при Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі працює електронна поштова скринька kherson.publicinfo@tax.gov.ua. Працівники податкового органу приймають запити на публічну інформацію протягом кожного робочого дня.

Крім того, Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі для забезпечення прозорості діяльності здійснює оприлюднення публічної інформації у формі 4 наборів відкритих даних на «Єдиному державному веб-порталі відкритих даних» та субсайті «Територіальні органи ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі».

Додаткові матеріали