Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звіт про роботу із запитами на отримання публічної інформації, які надійшли до Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі станом на 01.02.2022

опубліковано 04 лютого 2022 о 13:02

Протягом січня 2022 року до Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі надійшло 10 запитів на отримання публічної інформації. З них: 4 запити отримано поштою, 2 - електронною поштою, 4 - нарочно.

Проведений аналіз статусу запитувачів свідчить, що до Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі звернулися 9 фізичних осіб, 0 - юридичних осіб, 0 - представників ЗМІ, 1 громадське об’єднання громадян.

Запитувачі, зокрема, зверталися з проханням надати бланк декларації про майновий стан та доходи нового зразка, інформацію про особу - платника податків, іншу податкову інформацію.

За результатами опрацювання запитів на публічну інформацію:

  • 10 - задоволено, з наданням інформації або відкритої інформації;
  • 0 - відмовлено;
  • 0 - надіслано належному розпоряднику інформації;
  • 0 - не відповідали вимогам ст. 1 Закону України від 13 січня
    2011 року № 2939-VI  "Про доступ до публічної інформації" про що запитувачам надані відповідні роз’яснення;
  • 0 - термін подовжено;
  • 0 - станом на 31.01.2022 перебуває на виконанні.

Для покращення інформаційного обміну з платниками податків при Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі працює електронна поштова скринька kherson.publicinfo@tax.gov.ua. Працівники податкового відомства приймають запити на публічну інформацію протягом робочих днів.

Строк розгляду запитів на отримання публічної інформації  –  5 робочих днів або продовження до 20 робочих днів.

Крім того, Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі для забезпечення прозорості діяльності здійснює оприлюднення публічної інформації у формі 4 наборів відкритих даних на «Єдиному державному веб-порталі відкритих даних» та субсайті «Територіальні органи ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі».

Додаткові матеріали