Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні представники інститутів громадянського суспільства!

опубліковано 23 грудня 2021 о 17:00

Відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (далі – Постанова № 996) при Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі утворюється Громадська рада.

14 січня 2022 року об 11 год. 00 хв. у приміщенні Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відбудуться установчі збори з формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі (проєкт Порядку денного додається).

Відповідно до Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого Постановою № 996, формування громадської ради на установчих зборах здійснюється шляхом рейтингового голосування за внесених інститутами громадянського суспільства кандидатів до складу громадської ради, які допущені ініціативною групою до участі в установчих зборах та особисто присутні на них.

Ініціативна група, склад якої затверджено наказом Головного управління ДПС у Миколаївській області від 11.11.2021 № 406, сформувала список кандидатів до складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі, які можуть брати участь в установчих зборах, з якими Ви можете ознайомитись на субсайті Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі у розділі «Для громадськості / Громадська рада / Ініціативна група / Повідомлення». Відповідно до вимог Постанови № 996 також розміщено наявну інформацію про ІГС та їх кандидатів (для ознайомлення).

Реєстрація учасників розпочинається о 10 год. 45 хв. та потребує наявності документу, що засвідчує особу.

Завершення реєстрації учасників установчих зборів – 11 год. 00 хв.

Для отримання довідкової інформації звертайтеся за телефонами: (0552) 42-76-20.