Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця з громадськими об’єднаннями – один із важливих аспектів роботи податківців

, опубліковано 23 вересня 2021 о 18:15

Під час другої частини засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі – виїзної, представники дорадчого органу мали змогу продовжити конструктивну дискусію щодо запровадження амністії капіталів та ознайомитися з роботою одного з підприємств регіону.

Співпраця з громадськими об’єднаннями – є одним із найважливіших аспектів роботи ГУ ДПС. Ми працюємо для платників податків, намагаємося створити максимально зручні умови для них. Аби розуміти потреби бізнес-спільноти необхідне безпосереднє спілкування між усіма учасниками цього процесу. Завдяки зворотному зв’язку ми маємо можливість оперативно розв’язувати питання, що виникають у підприємств та покращувати процеси адміністрування податків. Це своєю чергою матиме позитивний вплив на надходження до бюджетів і зрештою на добробут місцевих громад і кожного українця. 

Тож, Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відкрите до діалогу та співпраці з усіма платниками податків та громадськими організаціями, які представляють інтереси бізнесу.