Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Посадовці обговорили наповнення бюджету курортного міста Генічеськ

, опубліковано 16 червня 2021 о 16:00

Сьогодні заступник начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Станіслав Худар і спеціалісти податкового відомства Херсонщини здійснили робочий візит до Генічеського району та провели зустріч з головою Генічеської районної державної адміністрації Сергієм Олефіренком і представниками територіальних громад району.

Присутні обговорювали адміністрування туристичного збору, легалізацію трудових ресурсів, дотримання роботодавцями законодавства про оплату праці та додаткові резерви наповнення бюджетів місцевих громад району, оскільки це є основними бюджетоутворювальними факторами.

Не оминули увагою питання залучення до оподаткування суб’єктів господарювання та громадян, які здають у найм квартири, кімнати відпочивальникам на курортному узбережжі, легалізацію підприємницької діяльності та доходів від вирощування сільськогосподарської продукції у форматі проведення щорічних операцій «Урожай» та «Курорт» на Херсонщині.

Насамкінець учасники наради домовилися посилити взаємодію між органами влади та місцевого самоврядування, що збалансує інтереси громад та платників податків, підвищить їх фінансову спроможність та добробут.

 

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».