Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Херсонських IT- бізнесменів підтримують податківці

, опубліковано 28 січня 2020 о 14:08

Щойно в.о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Галина Танань разом із головою правління ГО «IT Connection» Катериною Шелдагаєвою підписали  меморандум про партнерство та співробітництво, спрямований на розвиток підприємницького бізнес - середовища у сфері IT технологій на Херсонщині.

Сьогодні саме IT - сектор продовжує залишатися одним з найбільш динамічних сегментів економіки нашої країни, що активно розвиваються та впевнено формує середній клас наших громадян, які можуть стати основою для побудови процвітаючої економіки. Адже найближчим часом кожна третя вакансія в світі буде зі сфери ІТ - галузі.

Тож податківці області засвідчили свою готовність до співпраці та проведення інформаційно-просвітницьких заходів у форматі зустрічей, семінарів, конференцій та інших заходів для представників IT- бізнесу Херсонщини та студентської молоді задля формування податкової культури сплати податків, створення нових високооплачуваних робочих місць та розвитку власної підприємницької справи на Херсонщині.