Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Херсонщини зберігають традиції: співпрацюють та вшановують ветеранів податкової служби

, опубліковано 07 серпня 2020 о 14:02

Щойно у святковій атмосфері в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області Ігор Клим та голова місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації “Асоціація ветеранів державної податкової служби України” Херсонської області Анна Чепок підписали Угоду про співпрацю та взаємодію.

«Змінюються вимоги сьогодення. Наразі головна місія податкової служби - бути траспарентною і технологічною. Однак основи та традиції залишаються. І зберігають ці традиції саме наші ветерани - люди, які все своє життя пропрацювали у службі і продовжують допомагати нам своїми фаховими порадами», - наголосив Ігор Клим.

Відповідно до Угоди, сторони об’єднують свої зусилля для підготовки майбутніх податківців та належного виконання ними службових обов’язків, дотримання етики взаємовідносин, культури поведінки у процесі службової діяльності шляхом використання досвіду ветеранів.

Ветерани податкової служби Херсонщини завжди радо долучаються до конструктивного діалогу з бізнесом і громадськістю. Надійними помічниками вони є під час інформаційно-роз’яснювальних кампаній, обговорення проектів нормативно-правових актів.

«Мудрість, виваженість і знання ветеранів-податківців із багатолітнім стажем та мобільність, ініціативність і професіоналізм нинішніх працівників податкової служби будуть запорукою створення ефективної служби, яка надає якісні та зручні послуги платникам податків і виявляє нетерпимість до корупції», - зазначила Анна Чепок.