Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про партнерство та співробітництво домовилися податківці та громадськість Херсонщини

, опубліковано 16 вересня 2020 о 13:46

Сьогодні, 16 вересня, в. о. начальника ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим та голова територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» у Херсонській області Олександр Максименко підписали Меморандум про партнерство та співробітництво.

«Нам важливо отримувати зворотній зв’язок від платників і представників громадськості щодо вдосконалення електронних сервісів та податкового супроводу платників. Сподіваюся, що АППУ залишатиметься нашим надійним партнером у налагодженні стосунків між податковою службою та платниками, створить сприятливі умови для розвитку підприємництва в Херсонській області», – зазначив Ігор Клим.

Нагадаємо, що саме розвиток нових сервісів – пріоритет податкової служби. ДПС системно працює над удосконаленням функціоналу Електронного кабінету, впроваджує нові форми роботи та максимально залучає до електронного формату спілкування представників підприємництва.

Водночас представники Асоціації можуть здійснювати експертизу та надавати податковій службі пропозиції до проєктів регуляторних актів, головним розробником яких є ДПС. Крім того, для врахування та розуміння пропозицій бізнесу, податківці Херсонщини спільно з АППУ проводитимуть консультації з громадськістю та платниками податків щодо таких нормативних документів.

На завершення заходу голова Херсонського відділення АППУ Олександр Максименко зазначив, що Меморандум – це публічна угода, яка засвідчує спільні наміри податківців і громадськості розбудовувати конструктивну взаємодію та створювати комфортні умови для легального бізнесу в області.

Додаткові матеріали