Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ігор Клим та Олександр Максименко обговорили проведення Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2020»

, опубліковано 01 червня 2021 о 16:29

Сьогодні в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим провів робочу зустріч з головою Громадської ради при відомстві та Ради ВГО «Асоціація платників податків України» в Херсонській області Олександром Максименком.

Сторони обговорили перебіг І туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2020» та узгодили шляхи співпраці з метою проведення Рейтингу на високому рівні, адже звання «Сумлінного платника податків» для підприємств – переможців – це популяризація чесного і прозорого ведення бізнесу, суспільне визнання та публічне закріплення статусу надійного бізнес-партнера.

Варто нагадати, що конкурс традиційно проводитиметься у два тури: I тур на обласному рівні – прийняття заявок по 10 червня 2021 року включно; II тур – на Всеукраїнському рівні у термін: до 30 червня 2021 року включно – визначення переможців І туру Рейтингу. Визначення переможців Рейтингу на Всеукраїнському рівні Вищою рейтинговою комісією відбудеться до 30 вересня 2021 року, а нагородження переможців – у IV кварталі 2021 року.

До участі в Рейтингу допускаються великі, середні, малі підприємства за умови відсутності порушень податкового законодавства, доведених у судовому порядку протягом звітного року, податкового боргу та заборгованості з виплати заробітної плати станом на 01 січня поточного року, наявності статусу платника податку на прибуток підприємств, а для платників податків у аграрній галузі можлива наявність статусу платника єдиного податку 4 групи.

Для участі в конкурсі необхідно подати заявку до Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків» у Херсонській області за встановленою формою. Довідки за телефоном: 050-396-28-44.

        

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook – дізнавайтеся про податкові новини першими: https://www.facebook.com/TaxUkraine.