Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про легалізацію бізнесу з керівниками підприємств Бериславського району

опубліковано 18 лютого 2020 о 15:56

Вчора для представників бізнес спільноти Бериславщини у приміщенні Бериславської ДПІ Новокаховського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республііці Крим та м. Севастополі відбулося засідання «круглого столу». Захід проводили начальник Бериславської ДПІ Валентин Кондратенко, голова Бериславської райдержадміністрації Роман Ставрост, начальник Бериславського відділу обслуговування громадян Головного управління Пенсійного Фонду України в Херсонській області Ірина Литовченко.

Темою зустрічі стало питання легалізації підприємницької діяльності, трудових відносин та виплата заробітної плати у розмірах нижче законодавчо встановленої мінімальної заробітної плати.

Начальник Бериславської ДПІ Валентин Кондратенко прокоментував присутнім наслідки ведення «тіньового» бізнесу та заробітної плати у конвертах, як для роботодавців так і для найманих працівників. Посадовець зосередив увагу підприємців на перевагах офіційної підприємницької діяльності, оформлених трудових відносин, легалізації заробітної плати та сплати ЄСВ, яка гарантує надійне пенсійне забезпечення.

Зустріч відбулася в форматі діалогу та мала інформаційно-роз’яснювальний характер між представниками бізнесу та держслужбовцями.