Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Новоолексіївські аграрії платять за збір овочів у «конверті»

опубліковано 25 червня 2020 о 08:30

Фахівці Генічеського управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі активно продовжують просвітницьку роботу щодо легалізації підприємницької діяльності та офіційного працевлаштування найманих працівників у період проведення літніх польових робіт. Минулого тижня податківці та інспектори ГУ Держпраці у Херсонській області побували в
с. Новоолексіївка Генічеського району.

Податківці встановили угіддя місцевого фермера, який залучив до обробки овочів 12 найманих працівників без офіційного працевлаштування та сплати відповідних податків та зборів. Після профілактичної бесіди роботодавцю було запропоновано терміново оформити трудові угоди з громадянами на період літніх польових робіт. Також податківці роз’яснили 4 суб’єктам господарювання переваги ведення легальної підприємницької діяльності та своєчасної сплати ЄСВ.

У цьогорічних комплексних заходах операції «Урожай» передбачається проведення системного контролю за реєстрацією суб’єктів господарювання - фізичних осіб, зайнятих у сільському господарстві на всіх етапах виробництва, та своєчасною сплатою відповідних податків і ЄСВ до бюджету.