Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На каховському ринку знають про «зарплату в конверті»

опубліковано 12 січня 2021 о 08:29

Напередодні різдвяних свят спеціалісти Каховської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі взяли участь у рейді робочої групи з легалізації найманої праці та підприємницької діяльності на території Каховського ринку. 

Разом із представниками Каховського міського виконавчого комітету, центру зайнятості та Пенсійного фонду податківці відвідали 18 суб’єктів господарювання та встановили 3 підприємців, які нелегально використовували працю найманих робітників. Із бізнесменами-порушниками провели роз’яснювальну роботу, попередили про відповідальність за «зарплату в конверті» та запросили до податкової для оформлення найманих працівників відповідно до вимог чинного законодавства. Приватні підприємці, в свою чергу, зобов’язалися подати до податкової інспекції повідомлення про прийняття працівників на роботу в найкоротший термін.

У податковій зазначають, що тільки активна взаємодія та співпраця податківців із представниками органів місцевого самоврядування дає позитивні результати. Стабільні податкові надходження супроводжують бюджетний процес та забезпечують видатки на розвиток інфраструктури та соціальні сфери місцевих громад.