Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронні сервіси податкової: горностаївці – в тренді!

опубліковано 14 січня 2021 о 09:07

Про те, що звітувати через Інтернет до податкового відомства зручно, швидко і безкоштовно, переконалися нещодавно особисто приватні підприємці Горностаївщини під час тренінгу-практикуму.

Начальник Горностаївської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Олександр Ковальов ознайомив слухачів із можливостями Електронного кабінету: як формувати звітні документи, накладати електронний цифровий підпис та стежити чи прийнятий документ. Також він розповів про інші електронні сервіси податкової служби – ЗІР, «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» тощо.

«Перевага звітування онлайн у тому, що людина може в будь-який час прозвітувати, а не з 8.00 год до 17.00 год. Також прийнятим буде вважатися останній поданий документ, якщо ви самі з’ясували якісь неточності або прийшла квитанція, де вказано про помилки у документі. До того ж у час протиепідемічних обмежень – це власна безпека, оскільки немає прямого контакту з іншими людьми, не стоїте в чергах», – підсумував начальник Горностаївської ДПІ Олександр Ковальов.

Нагадаємо: у разі виникнення питань, як користуватися Електронним кабінетом, платники податків мають можливість звернутися до служби підтримки за телефоном 0 800 501 007 (напрямок 0) або за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua/help/.