Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Декларування доходів – конституційний обов’язок кожного громадянина

опубліковано 22 лютого 2021 о 08:29

Новокаховські податківці піклуються, щоб процедура декларування громадянами доходів була якомога комфортнішою. З цією метою начальниця Новокаховської ДПІ ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Галина Серебрянська зустрілася з міським головою Володимиром Коваленком та старостами приєднаних до Новокаховської міської територіальної громади округів.

Під час заходу очільниця податкової інспекції розповіла присутнім про права та обов’язки щодо декларування минулорічних доходів. Окремо зупинилася на основних видах доходів, які притаманно отримувати громадянам Нової Каховки. Це доходи, отримані від: здачі в найм житла; надання репетиторських та тренерських послуг; послуг з обробітку земельних ділянок та збору урожаю на земельних ділянках; доходи, отримані від реалізації сільськогосподарської продукції тощо.

Також нагадала, що громадяни мають право скористатися податковою знижкою та можливістю направити документи в онлайн режимі за допомогою Електронного кабінету платника.

На завершення заходу Галина Серебрянська зазначила: «Добробут громади починається з кожного. Тому закликаю новокаховчан зробити власний внесок у добробут і розбудову Новокаховської міської територіальної громади – прозвітувати про свої минулорічні доходи та сплатити задекларовані до сплати