Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Генічеську радилися щодо наповнення бюджету

опубліковано 22 лютого 2021 о 08:32

Вчора начальник Генічеської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Тетяна Богодух взяла участь у засіданні Генічеської міської ради з питань наповнення бюджету та перспектив розвитку місцевої громади. Захід відбувся під головуванням Олександра Тулупова.

В ході заходу Тетяна Богодух нагадала, що з січня 2021 року триває кампанія декларування доходів громадян, отриманих у минулому році. За наявності електронного цифрового підпису, подати декларацію можливо через Електронний кабінет (https://cabinet.tax.gov.ua).

Податківець звернула увагу присутніх на останні зміни у податковому законодавстві, а саме, що обов’язкове застосування РРО/ПРРО з січня 2021 року передбачено для ФОП – платників єдиного податку, які здійснюють реалізацію лікарських засобів, медичних виробів, складної побутової техніки, ювелірних виробів та надають медичні послуги. Також проінформувала про можливість для підприємців списання, відтермінування та прощення податкового боргу.

Також, присутні обговорили паспорт територіальної громади, який є джерелом інформації про громаду та засобом популяризації її успіхів. Адже приваблива рекреаційна місцевість Генічеського району є не тільки курортом для туристів, а й потенційним резервом надходжень до бюджету місцевої громади.

На завершення зустрічі посадовець засвідчила про відкритість податкової служби до конструктивного діалогу з представниками органів місцевого самоврядування та готовність надавати практичну допомогу сумлінним представникам бізнесу.

Нагадуємо! Вподобайте офіційну сторінку ДПС у Facebook: https://www.facebook.com/TaxUkraine.