Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Скадовські податківці продовжують навчати онлайн спілкуванню

, опубліковано 25 червня 2021 о 08:11

Фахівці Скадовської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі продовжують проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо переваг дистанційного спілкування та функціонування сервісу «Електронний кабінет».

Під час тренінгів податківці інформують відвідувачів Центру обслуговування платників про зручні сервіси ДПС у месенджерах Telegram і Viber та переваги подання звітності через «Електронний кабінет» (https://cabinet.tax.gov.ua). Серед таких плюсів економія робочого часу бухгалтерів і коштів на проїзд та придбання бланків документів, уникнення черг, підтвердження доставки звітів, гарантія перевірки декларацій на наявність арифметичних помилок, оновлення версій звітних документів, конфіденційність інформації та оперативність обробки отриманої інформації.

Окрім цього, за допомогою онлайн кабінету платники податків мають можливість у режимі реального часу отримати доступ до особистої інформації, в тому числі щодо суми отриманих доходів та утриманих податків, стану поданої звітності та розрахунків з бюджетом.

Також інспектори нагадують, що працювати у приватній частині віртуального кабінету можна лише з використанням електронного цифрового підпису. Генерується такий підпис у будь-якого кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Варто додати, що зазначену інформацію спеціалісти ЦОП Скадовської ДПІ надають всім суб’єктам господарювання та громадянам, які рухаються в ногу з часом і починають звітувати онлайн.

Спілкуйтеся з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX”.