Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наповнення бюджету громади – спільне завдання

, опубліковано 29 липня 2021 о 08:31

Днями заступник міського голови м. Нова Каховка Леонід Чурсінов та начальниця Новокаховської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Галина Серебрянська провели робочу зустріч з посадовою особою ТОВ «Абсолют-Клімат» Владиславом Бондарєвим. Зазначена компанія залучена до будівництва Центру олімпійських видів спорту «Н2О Нова Каховка».

Під час професійного діалогу мова йшла про розширення бази оподаткування з податку на доходи фізичних осіб до бюджету Новокаховської територіальної громади під час будівництва Центру Олімпійських видів спорту «Н2О Нова Каховка», який входить до переліку 25 спортивних магнітів.

Своєю чергою очільниця ДПІ наголосила, що будівництво – це період додаткового залучення найманих працівників, тож представникам бізнесу необхідно заздалегідь подбати про офіційне оформлення співробітників та пам’ятати про своєчасну сплату ПДФО.

Також Галина Серебрянська звернула увагу присутніх на необхідності продовження роботи щодо формування дохідної частини бюджетів місцевих громад і пошуку резервів їх наповнення. Податкова служба підготувала відповідного листа, який під час зустрічі було передано фінансовому директору компанії ТОВ «Абсолют- Клімат» Владиславу Бондареву.

Зустріч відбулась у форматі ділової бесіди, а сторони дійшли попередньої згоди щодо подальшої співпраці задля розвитку громади.

Підписуйтесь на сторінку ДПС України у Facebook та будьте в курсі податкових новацій!