Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Бюджет Таврійської громади поповнився майже на 59 мільйонів гривень

, опубліковано 18 жовтня 2021 о 10:30

За інформацією відділу координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі протягом січня - вересня 2021 року до місцевого бюджету платники податків Таврійської міської територіальної громади сплатили 58,8 млн гривень податків і зборів.

Традиційно у доходах місцевих бюджетів найбільшу питому вагу займає податок на доходи фізичних осіб – 32 млн гривень або 54% надходжень.

Також стабільно та суттєво поповнюють бюджет місцевої громади надходження по податку на майно, якого сплачено 13,3 млн гривень.

Важливим джерелом наповнення місцевої скарбниці Таврійської МТГ залишається єдиний податок. Його сплачують суб’єкти господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування. Станом на 01.10.2021 року ці надходження склали 7 млн гривень.

Варто додати, що позитивної динаміки загальної сплати податків і зборів до місцевого бюджету досягнуто завдяки злагодженій роботі податківців та органів місцевого самоврядування, а також сумлінному ставленню платників до сплати податкових зобов’язань.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».