Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Очільниця Олешківської ДПІ провела зустріч з посадовцями Великокопанівської громади та платниками податків

, опубліковано 01 грудня 2021 о 15:45

Днями очільниця Олешківської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Надія Кротко провела робочу нараду з представниками Великокопанівської ОТГ.

Мова йшла про такі важливі питання, як організація роботи, спрямованої на виявлення додаткових резервів надходжень до місцевого бюджету, сплата земельних податків і легалізація діяльності громадян, які здійснюють підприємницьку діяльність.

Другу частину свого візиту до Великокопанівської громади посадовиця присвятила зустрічі з місцевими платниками податків, під час якої розповіла присутнім про основні норми одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб, об’єкти добровільного декларування, ставки оподаткування та терміни сплати задекларованого збору, пояснила, які активи звільняються від декларування, а також те, що одноразове добровільне декларування – це можливість легалізувати прибутки, з яких не було сплачено податки.

Зустріч відбулася у формі конструктивного діалогу. Учасники заходу отримали відповіді на питання, які для них були важливі, а також друковану продукцію на зазначену тематику.

 

Спілкуйтеся з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».