Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До бюджету Нововоронцовської громади надійшло понад 9,6 мільйона гривень єдиного податку

, опубліковано 23 грудня 2021 о 09:10

За даними відділу координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, упродовж січня – листопада 2021 року платники Нововоронцовської територіальної громади, які обрали спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, перерахували до місцевого бюджету понад 9,6 млн гривень єдиного податку, що більш як на 1 млн гривень перевищує торішній показник.

Єдиний податок є другим за розміром платежем, що формує доходи місцевих громад, і поступається лише податку на доходи фізичних осіб. 

Враховуючи, що відповідно до Бюджетного кодексу України єдиний податок від підприємницької діяльності сплачується на рахунки територіальних громад, у Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі наголошують, що своєчасна та повна сплата єдиного податку сприяє розвитку нашого регіону, і закликають суб’єктів малого бізнесу свідомо та сумлінно ставитися до обов’язку сплачувати податки.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».