Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники єдиного податку Рубанівської громади спрямували до місцевого бюджету понад 850 тисяч гривень

, опубліковано 23 лютого 2022 о 08:32

Як повідомили у відділі координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, у січні 2022 року фізичні та юридичні особи, які використовують спрощену систему оподаткування і сплачують єдиний податок, спрямували до бюджету Рубанівської територіальної громади 850,1 тис. гривень. Це на 32,3 тис. гривень менше за січневий показник минулого року.

Податкова служба Херсонщини звертає увагу, що єдиний податок у повному обсязі зараховується до загального фонду місцевого бюджету територіальної громади та є тим джерелом, що забезпечує збалансованість дохідної частини бюджету. За рахунок надходжень від сплати даного податку забезпечується надання послуг населенню в галузях бюджетної сфери, виконання соціальних програм, покращення інфраструктури територіальної громади.

Отже, своєчасно та у повному обсязі перераховуючи до бюджету зазначений податок, підприємці забезпечують фінансування поточних потреб громади та сприяють її розвитку.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».