Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Великолепетиські податківці приймають декларації про доходи громадян за місцем проживання декларантів

, опубліковано 22 лютого 2022 о 09:00

Згідно із затвердженим графіком спеціалісти Великолепетиської ДПІ та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі здійснюють спільні виїзди за місцем проживання декларантів з метою надання допомоги щодо заповнення та подання декларацій про майновий стан і доходи за 2021 рік. Зокрема, це стосується громадян, які самостійно обробляють власні земельні паї.

Днями фахівці відвідали Демидівський старостинський округ Рубанівської сільської ради, де прийняли від місцевих мешканців майже 70 декларацій.

Крім того, податківці надали платникам податків роз'яснення таких актуальних питань податкового законодавства як нарахування мінімального податкового зобов'язання щодо земель сільськогосподарського призначення, які перебувають у власності, одноразове добровільне декларування, реалізація права на податкову знижку тощо.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в інтернет-просторі: https://kherson.tax.gov.ua, https://www.facebook.com/tax.kherson.crimea.sevastopol, https://www.youtube.com/channel/UCl_DYRBwDo1bmt_7Guq9wxg?view_as=subscriber.