Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Нововоронцовські платники дізналися про новації з РРО

опубліковано 03 грудня 2019 о 16:42

Вчора, спеціалісти Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі провели  масштабну роз’яснювальну роботу серед платників податків Нововоронцовського району щодо  законодавчих нововведень під час використання РРО, які набирають чинності у наступному році.

Під час акції податківці впевнено переконали підприємців, що нові зміни щодо РРО не направлені на погіршення правил чи на зміну спрощеної системи оподаткування. Навпаки, такі правила лібералізуються для бізнесу, який працює легально, а купуючи той чи інший товар, споживачі мають бути впевнені, що він якісний та цілком безпечний. Більше того, законодавчими змінами для другої групи фізичних осіб-підприємців – платників єдиного податку з 01.01.2021 року передбачається збільшення ліміт річного обсягу доходу з 1,5 до 2,5 мільйонів гривень.

Важливою та корисною стала інформація про те, що останні актуальні роз’яснення новозмін податкового законодавства, інструкції та відеороз’яснення провідних спеціалістів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастопол із серії інформаційних вебінарів «Кожному платнику -ласний консультант!» можна дивитися на YouTube каналі

 за посиланням:  https://www.youtube.com/watch?v=r7tjfPEOvkA&t=22s  #що_там_з_РРО.