Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці області удосконалюють професійні навички

, опубліковано 13 грудня 2019 о 12:50

Сьогодні, у залі засідань Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відбулося чергове економічне навчання з працівниками відомства. Дотримання вимог щодо порядку використання електронної пошти Державної податкової служби України та організація проведення щорічного оцінювання  державних службовців у 2020 році - стали ключовими темами навчання.

 

Фахівці установи ознайомилися з наказом Державної податкової служби України від  28.11.2019 №186, яким визначено порядок роботи з електронною поштою Державної податкової служби України з доступом до мережі Інтернет у процесах електронного декларування, під час роботи автоматизованої інформаційної системи «Єдине вікно подання електронної звітності» та процедур автоматизації обміну інформацією з різними органами державної влади, а також  листування з юридичними та фізичними особами. 

 

Досить корисним стало вивчення критеріїв оцінювання результатів діяльності державних службовців у наступному 2020 році, за якими визначається якість виконання державним службовцем поставлених завдань, приймається рішення щодо його преміювання, планується службова кар’єра та потреба у професійному навчанні.

 

Отримані професійні навички допоможуть податківцям області якісно та сумлінно виконувати поставленні завдання, зберігати конфіденційність і прозорість у роботі з платниками податків та громадянами, а головне відповідати високим критеріям українського державного службовця.